Resultaten voor lunchroom in de buurt

lunchroom in de buurt
29x lunchen in Amsterdam ELLE Eten.
En natuurlijk zéér smakelijke tebasaki Japanse gefrituurde chickenwings. Le Fou Fow, Elandsgracht 2, Centrum. Bakkerij en lunchroom in de lelijkste straat van Amsterdam Centrum. Laat je niet voor de gek houden, want eenmaal binnen verkeer je in hipse Parijse sferen.
Keyboost Nederland
BUURT.
BUURT is het plekje net buiten het centrum om lekker koffietjes te kunnen drinken en dan bedoelen we een hele goede kop koffie, op je laptop te kunnen werken, bij te kletsen, de krant te lezen, te lunchen, te borrelen, te lachen, lekkere wijnen te proeven, spelletjes te spelen, Wi-Fi te gebruiken, verschillende biertjes te proberen, te dineren en de hele dag in de zon te zitten.
buddha to buddha
Het Bosrestaurant Joppe Restaurant Uit eten Restaurants omgeving Gorssel.
Heerlijk niets doen onder het genot van een lekker kopje koffie met onze Joppebol, een mooi glas wijn bij de lunch of een uitgebreid diner. Uit eten is een feestje bij Het Bosrestaurant, het leukste van alle restaurants in de omgeving Gorssel.
arduino programmeren voor beginners
Lunchrooms in Nijmegen Eet.nu.
Lunchroom Catering Royale. Molukkenstraat 9 Nijmegen. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Lunchroom-Croissanterie La Difference. Jacobslaan 61 Nijmegen. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Lange hezelstraat 78 Nijmegen. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Van Broeckhuysenstraat 17 Nijmegen. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. The Tosti Club. Houtstraat 1 Nijmegen. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Zoek hier opnieuw. Plaatsen met restaurants in de buurt van Nijmegen.
Lunchroom zo Lekker.
De historische stads omgeving leent zich uitstekend voor een dagje uit. Lunchroom ZO LEKKER is een prettige en beschutte werkplek, waar medewerkers met een verstandelijke beperking kunnen werken in de horeca. Wij bieden kleinschalige woonvoorzieningen en dagbesteding voor volwassenen met een verstandelijke beperking.
De Bakkerswinkel.
In de Roelof Hartstraat is in 1999 de eerste Amsterdamse Bakkerswinkel gevestigd. Het grote etalageraam nodigt al meteen uit om binnen te stappen in de gezellige, lichte lunchroom. Bij de entree staat de grote toonbank vol met huisgemaakte jams, scones, croissants en allerlei soorten zuurdesembrood.
Dit zijn de beste lunchrooms in Doetinchem volgens jullie indebuurt Doetinchem.
Facebook: Grand café de Bank. Grand café De Bank en Stretto delen met tien stemmen de laatste plek in dit lijstje. Patrice stemde vol overtuiging op De Bank, volgens haar is er geen betere lunchroom te vinden in Doetinchem. En volgens Tamara móét je bij Stretto een keer een high-tea proberen.
Lunchrooms in Drachten Eet.nu.
1 positieve stem 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Zuiderbuurt 14 Drachten. 0 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Zoek hier opnieuw. Plaatsen met restaurants in de buurt van Drachten.
Lunchrooms in Venray.
Horst aan de Maas 17. Peel en Maas 7. In een dorp / stad 6. In / naast het bos 2. Aan de Maas 1. Brasserie / grand café / lunchroom 4. Cafetaria / snackbar 3. Theetuin / boerenterras 1.
Restaurant Van de Buurt Ontbijt Lunch Diner.

Contacteer ons