Meer resultaten voor werken bij lunchroom

werken bij lunchroom
Vacatures lunchroom Bisou.
Bij lunchroom Bisou zijn we altijd geïnteresseerd in gemotiveerde mensen voor in de keuken of bediening. Wil je werken in de horeca met echte aandacht, passie en respect voor het ambacht? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@lunchroombisou.nl t.a.v.
SEO
HemelS Vacatures.
HemelS is 7 dagen per week geopend dagelijks vanaf 9 uur. In de zomer maanden zijn wij ook savonds geopend. Kun jij je hierin vinden? Vul even het onderstaande formulier in. Hoeveel uur je wilt werken. In welke functie je wilt werken.
ibc container
lunchroom broodjeszaak schiedam lunchroom breda vacature.
10 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Delifresh Hazeldonk Vacatures in Breda. Lees meer over werken bij Delifresh Hazeldonk. Restaurant medewerker gezocht! Onze lunchroom is pas verbouwd en wij zijn bezig met veranderingen om de lunchroom nog geweldiger maken.
zit sta bureau
Welkom Den Witten Haen.
Ook is onze fietsroute gepubliceerd op www.route.nl, de grootste fietsroutesite van Nederland en België. Klik op onderstaande foto om deze route te bekijken. Werken en leren bij Stichting Philadelphia zorg met o.a. onze lunchroom als werkervaringplek. Bekijk hier de link voor een impressie.
boedelontruiming
Inside story: hoe is het om te werken in een lunchroom? YoungCapital.
Werken bij YoungCapital. Werken bij YoungCapital. Doorzoek de hele website. Inside story: hoe is het om te werken in een lunchroom? Door Hannah Wagendorp op 04-09-2018. 0 reacties 14171 views. Hand op mn hart: ik heb nooit gespuugd in iemands koffie.
slotenmaker den haag prinsegracht
Werken bij Kringloop Twello.
Wij hebben veel afdelingen en werkplaatsen dus heel veel soorten werkzaamheden. Er is altijd een plek die past bij jou! Wij bieden een ontzettend leuk en dynamisch bedrijf, een gezellige werkomgeving, goede inwerking en begeleiding en een onkostenvergoeding. Wil je naast school in een gezellige en diverse omgeving wat bijverdienen? Op zaterdag en zondag werken we met een aantal 0-uren contracten. Bel 0636144473 of mail naar liendekruiff@kringlooptwello.nl. In onze kringloop zit een lunchroom.
Lunchroom.
Wij doen ook catering op locatie. Offerte op aanvraag. Het werken in de lunchroom is een middel om de jongeren en tienermoeders uit hun sociaal isolement te halen. Zij krijgen de ruimte om op eigen tempo te leren en werken tegelijk.
Horecawerk Curaçao / Restaurants / Boosty Lunchroom.
Ontvang rechtstreeks van de horecabedrijven een reactie. Werken bij Boosty Lunchroom. Boosty Lunchroom heeft twee vestigingen die zijn gelegen aan de Caracasbaaiweg en de Cas Coraweg. In een team van circa 25 medewerkers bestaande uit de onderstaande functies ben je verantwoordelijk voor het vervullen van een groot scala aan taken die betrekking hebben op het goed laten functioneren van een duo lunchroom vestigingen.
Het leerwerkbedrijf Lunchroom De Keyser.
Het bijzondere aan lunchroom De Keyser is dat mensen met een beperking het werk doen. Van het bedienen van de klanten in onze zaak tot het bereiden van de maaltijdsalades. En van het uitwerken van nieuwe recepten tot het tellen van het geld. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd door onze medewerkers. Het kleine team van begeleiders is full time aanwezig om te ondersteunen, instrueren, bijstellen en bekrachtigen. Maar alleen wanneer dat nodig is. Onze medewerkers doen wat ze kunnen en leren ondanks hun beperking zo optimaal mogelijk te functioneren. Het doel van werken bij De Keyser is niet alleen nuttige dagbesteding, maar ook het leren omgaan met je nieuwe lijf en/of hoofd.
Lunchroom restaurant vacatures in Noord-Brabant NationaleVacaturebank.nl.
Dankzij jouw harde werken komen onze gasten graag terug. Jij zet met plezier jouw skills in bij. 10 dagen geleden geplaatst 40 uur MBO Accountmanager Food. Na een gedegen product en salesvorming word je verantwoo is snel uitgegroeid tot de meest gebruikte reservatietechnologie voor restaurants Via deze organisatie bespaar je als restaurant tijd, heb je een beter overzicht. 41 dagen geleden geplaatst 32 40 uur HBO Verkoopmedewerker Tankstation 24-32 uur. Vollenhoven Olie Technologie via Primatch Nederland. Vollenhoven Olie zoekt voor de AVIA Tankstations in Tilburg met als hoofdlocatie AV in de shop; Verzorgen van de mise en place voor de lunchroom; houden van de productvoorraad; Bedienen van klanten vanuit de lunchroom.

Contacteer ons