Meer resultaten voor lunchroom bijzonder

lunchroom bijzonder
Lunchroom Bijzonder Winkellier.
Wij trachten dit doel te bereiken door middel van het exploiteren van Lunchroom Bijzonder. Wat maakt Lunchroom Bijzonder zo bijzonder? Onze medewerkers in de bediening zijn mensen met een verstandelijke beperking. In samenwerking met Stichting Ipse de Bruggen zijn deze medewerkers geselecteerd.
betsson com
Lunchroom Bijzonder Genieten Wie zijn wij.
Lunchroom Bijzonder genieten. Bijzonder genieten is een unieke lunchroom in het centrum van Beuningen, gevestigd aan het Julianaplein 27. Van dinsdag tot en met zaterdag kunt u hier van 9.30 tot 17.00 uur terecht voor luxe belegd broodje, kop koffie, glas frisdrank of verse jus dorange.
zoekmachine yahoo
Lunchroom Bijzonder De Lier Facebook.
Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Meer informatie, zoals over hoe je je instellingen kunt aanpassen, vind je hier: cookiebeleid. E-mailadres of telefoonnummer. Informatie en advertenties. Bekijk meer van Lunchroom Bijzonder op Facebook.
x
Lunchroom Bijzonder, De Lier Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Telefoonnummer: 31 6 29107903. Eten bij Lunchroom Bijzonder in De Lier is altijd een klein feestje! Wat maak Lunchroom Bijzonder zo bijzonder? Deze lunchroom is anders dan andere. Wij hebben namelijk mensen met een verstandelijke beperking in de bediening helpen.
werkkleding bedrukt
Lunchroom Bijzonder Bezoek Westland.
Deze stichting biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Wij" vinden het erg belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en kunnen groeien" vertelt Tineke. Theeleuten bij Bijzonder. Bij Lunchroom Bijzonder kun je terecht voor koffie, uitgebreide lunch, high tea Theeleuten, zakelijke lunch of vergadering.
Home Lunchroom Bijzonder.
Wij werken met verse lokale producten om onze specialiteiten nog lekkerder te maken. Wij nodigen je van harte uit voor een bijzondere ervaring in onze lunchroom in De Lier! Lunchroom Bijzonder haalt 514895, euro op voor ALS Westland met Bijzonder water.

Contacteer ons