Resultaten voor lunchroom rotterdam vacatures

lunchroom rotterdam vacatures
vacatures - Registreer Wachtwoord vergeten?
Hoe meer links er van want jij wilt jouw bezoekers ook verder helpen en naar dat zijn fans die vanaf hun website of social media account naar jouw site linken jouw site gaan, hoe meer autoriteit Google jouw website geeft.
Vacatures De Praktijkbegeleiders BV.
Werkomgeving: Rotterdam Centrum. Werktijden: Zeven dagen per week geopend. Werktijden in onderling overleg te bepalen. Werkweek: Tussen 32 en 40 uur per week. Minder is eventueel bespreekbaar. Overeenkomst: Halfjaarcontract na UWV proefplaatsing. Overige: In verband met fifo vullen moet de kandidaat data kunnen lezen. Werkzaamheden: Voornamelijk vakken vullen, maar ook schoonmaakwerkzaamheden en andere voorkomende werkzaamheden binnen de supermarkt. Harde eis: De kandidaat moet een Wajong uitkering van het UWV ontvangen en open staan voor begeleiding door een van onze jobcoaches. Als je belangstelling hebt voor een van de vacatures reageer dan door hieronder je gegevens achter te laten. Vraag hier uw offerte aan
studentenwerk rotterdam
Restaurant Rotterdam Restaurant de Tuin Kralingse Bos.
Kies een mooi menu en reserveer direct! U vindt café-restaurant De Tuin aan de Plaszoom 354 in Rotterdam, tussen de twee Plasmolens. Betaald parkeren van 0900: tot 1800: uur van maandag t/m vrijdag. Betalingen zijn alleen met pinpas of creditcard.
hotel in rotterdam
HOME Welkom bij Brasserie Lookies in Rotterdam Nesselande.
7 dagen in de week geopend! Winterseizoen van 11.00 uur tot 24.00 uur. Voor de komende zomer zijn wij op zoek naar enthousiaste jonge mensen die graag het team van Lookies. Brasserie Lookies, Maltaplein 2 Rotterdam Nesselande, Tel: 010-2224811, info@lookies.nl.
brandblusser
Vacatures Lunchroom in Rotterdam Vacat.
Het Shell tankstation waar jij komt te werken voelt aan als een gezellig bruin café met de hectiek van een lunchroom. Bij jou komen klanten niet alleen om te tanken maar 60 dagen geleden Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan lunchroom in Rotterdam.
Eetkamerstoel
Vacatures Horecamakelaardij Knook Verbaas.
In het vak als Horecamakelaar is het belangrijk dat je het gevoel en emotie kan inschatten van de horecaondernemer in al zijn facetten, pas als je namelijk zelf het gevoel heb gehad als horecaondernemer, kun je je werk als Horecamakelaar pas echt goed doen!
prijs slot vervangen
Home Eetcafé Otto Hahn Ommoord Eten en drinken.
Eetcafe Otto Hahn eten drinken is het gezelligste eetcafé van Rotterdam Ommoord. Sinds jaar en dag kunt u bij ons terecht voor uw lunch, diner of groepsborrel. Maar ook kunt u dagelijks samen met vrienden en bekenden gezellig genieten aan onze sfeervolle bar.
Werken bij SLA SLA.
We zijn op dit moment op zoek naar versterking voor een winkel in Amsterdam, een winkel in Haarlem en een winkel in Rotterdam. Je maakt kennis met alle facetten omtrent het bedrijfsleiderschap en bent verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van een team SLA-makers die je dagelijks instrueert, begeleidt, coacht en motiveert.
Coffeelicious Breakfast and Lunchroom.
Werken bij La Place.
Alle vacatures 298. Zoeken op trefwoord Optioneel. Medewerker Sanitaire Voorzieningen. Wat wil je doen? Bereid heerlijke gerechten en leer het anderen. Een unieke kans om te groeien. Verantwoordelijk voor je eigen restaurant. Medewerker Sanitaire Voorzieningen. Alles op en top schoon.
Vacatures in het Westland WestlandseBanen.
Via WestlandseBanen vind je gemakkelijk en snel de baan die bij jou past. Rechtstreeks van werkgevers, wekelijks een grote diversiteit aan nieuwe vacatures. Van een administratieve functie tot een functie in de zorg. Op WestlandseBanen vind je alle vacatures in de regio Westland e.o.

Contacteer ons