Op zoek naar lunchroom veldhoven?

lunchroom veldhoven
Welkom Lunchroom The Post Veldhoven.
Lunchroom The Post is gevestigd in het oude postkantoor aan de Bree te Veldhoven. In 1979 is de bouw begonnen, en tot begin 2010 heeft hier ook al die tijd het postkantoor gezeten. Vanaf september 2015 hebben wij de deuren geopend voor onze gasten, een lunchroom met karakter.
waterontharder
Home Bij PUUR.
Brasserie Bij PUUR. Lunchroom Bij PUUR. Brasserie Bij PUUR. Lunchroom Bij PUUR. Brasserie Bij PUUR. Een sfeervol trefpunt op een onverwachte plek. Bekijk de brasserie. Lunchroom Bij PUUR. Gevestigd in Huis En Tuin Outlet Veldhoven. Bekijk de lunchroom. GEZOCHT Allround medewerker.
kleine vaatwasser
Grand Café Saint Tropez Saint Tropez Veldhoven.
Je kunt alle kanten op, en het zo bijzonder maken als je zelf wilt. Mail ons even voor een afspraak. Nieuwsbrief Saint Tropez. Ja, ik wil! Werken bij Saint Tropez. Ja, ik wil! Club Saint Tropez. 5504 HA, Veldhoven. Zondag t/m Donderdag.
edwin ring buddha to buddha
brownsplaceholder.
Crème de la Crème Welkom.
Vanuit hier hebben we het plan gesmeed om iets voor ons zelf op te starten. Ruim 20 jaar geleden vestigden wij ons lunch-café Crème" de la Crème" aan het Meiveld 162 tegenover het Gemeentehuis, in het hartje van het. City-Centrum in Veldhoven zie ook www.citycentrum.nl.
Klijn Kooke koffiebar lunchroom in Veldhoven to go Onderweg of in de koffiebar lunchroom van Klijn Kooke geniet je van de heerlijkste broodjes, snacks en sappen. Probeer ook onze unieke koffie en thee
Het stoplicht stond lang op rood of De bus kwam niet op tijd. Voor de heerlijke broodjes, snacks en sappen to go van koffiebar lunchroom Klijn Kooke in Veldhoven rij je graag een blokje om. Verder kun je bij ons ook terecht voor een lunch of borrel.
De 10 beste restaurants voor lunch in Veldhoven TripAdvisor.
Alle restaurants in Veldhoven. Populaire keukens in Veldhoven. Barbecue restaurants in Veldhoven. Chinees restaurants in Veldhoven. Frans restaurants in Veldhoven. Glutenvrije restaurants in Veldhoven. Italiaans restaurants in Veldhoven. Mediterraan restaurants in Veldhoven. Steakhouse restaurants in Veldhoven. Veganistische restaurants in Veldhoven.
Lunchrooms in Veldhoven Eet.nu.
Master Card 1. Lunchroom The Post. Kom genieten van de vers beleving bij The Post! 88, 5 recensies. Bree 119 Veldhoven. 5 positieve stemmen 0 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Ut gezelligste brasserieke van het zuiden.

Contacteer ons