Meer resultaten voor lunchroom hoofddorp

lunchroom hoofddorp
Parkcafé Groen in Hoofddorp heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland.
Parkcafé Groen in Hoofddorp heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. Parkcafé Groen in Hoofddorp heeft het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland. 10 november 2017 Thijs Jacobs. Het Lekkerste Lunchroombroodje van Nederland vind je in Hoofddorp. Onder de rook van Schiphol vind je op een niet alledaagse locatie lunchroom Parkcafé Groen.
eten hoofddorp
Koffie, Lunch Lekkers Lunchroom Zoet Zalig Hoofddorp.
Openingstijden: Maandag gesloten Dinsdag t/m vrijdag: 9.00-17.30 uur Zaterdag: 9.00-17.00 uur Zondag: 12.00-17.00 uur. Koffie, Lunch Lekkers. Wist je dat? Wij verrassen onze gasten met dagelijks vers gemaakte taartjes, broodjes en hapjes. Koms snel een keer proeven. copyright 2018 Lunchroom Zoet Zalig Hoofddorp Gehost door iblox.
eten hoofddorp
Home.
voor het winkelen. Een gezellige start van een. fijne dag in Hoofddorp. Een lunch bij MOOCA is een. Geniet van heerlijke salades., burgers of broodgerechten. In de middag is het fijn bijpraten bij MOOCA. Een wijntje, een hapje uit de keuken.
eten hoofddorp
Restaurant Le Paddock Hoofddorp De huiskamer van Hoofddorp Restaurant Le Paddock Hoofddorp Hoofddorp.
Het team van Le Paddock zorgt er voor dat iedere gast na een bezoek aan ons restaurant en lunchroom een goed gevoel heeft. Wij vinden het belangrijk dat de prijs-kwaliteit verhouding van uw diner of lunch uitstekend is en daarnaast staat service bij ons hoog in het vaandel! Uit eten of lunchen moet een prettige en zeer fijne ervaring zijn. Daar zal het team van Le Paddock dan ook voor zorgen. U bent van harte welkom bij ons in het restaurant. Of u nu wilt genieten van een romantisch diner voor twee, een uitgebreide high tea/wine of een gezellig avondje uit met een grotere groep zoals een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. alles kan bij LE PADDOCK! Een culinaire groet, Uw gastheer en chefkok Pascal Jansen. 023 565 72 62. of via ons reserveringsformulier. Abonneren op de Le Paddock nieuwsbrief. Geeft u een feest? Of het nu een bruiloft, high tea is? Bij Le Paddock is het mogelijk. 023 565 72 62. 2132 DK Hoofddorp.
brandblusser
Home Welkom bij Parkcafe Groen.
Met een terras aan het water is het de plek van Business Park 2020 in Hoofddorp om te lunchen, te ontspannen en af te spreken. VERS, LEKKER, GOED. Wij koken mee met het seizoen en oogsten bijna dagelijks uit onze eigen kas en moestuin.
Home.
SPÉCIALITÉ DU MOMENT. GEEF EEN BON APPÉTIT BON CADEAU. Trommel jouw collega's' bij elkaar en bestel samen een lekkere lunch! Bekijk het menu van Délifrance Hoofddorp met diverse baguettes, hartige en zoete lekkernijen. Burgemeester Van Stamplein 48-50. 023 574 81 97.
Zoet Zalig Hoofddorp.
Speciaal voor u klaargemaakt vanachter de bar, dus u kunt zelf getuige zijn van de verse producten waarmee uw broodje wordt belegd. Zoet Zalig is een sfeervolle en gezellige lunchroom op het Polderplein in Hoofddorp met heerlijke huisgemaakte taartjes, broodjes en ander lekkers.
De 10 beste restaurants voor lunch in Hoofddorp TripAdvisor.
Vegetarische restaurants in Hoofddorp. Vis en zeevruchten restaurants in Hoofddorp. De beste Hamburgers in Hoofddorp. De beste IJs in Hoofddorp. Ontbijtrestaurants in Hoofddorp. Bakkerijen in Hoofddorp. Koffie en thee in Hoofddorp. Nagerechten in Hoofddorp. Restaurants voor late trek in Hoofddorp.
Lunchrooms in Hoofddorp Eet.nu.
Waar heb je zin in? Lunchrooms in Hoofddorp. Alle Lunchrooms in Hoofddorp. Uit eten in Hoofddorp? Je vindt het op Eet.nu! Bent u een restaurateur en wilt u op deze pagina vermeld worden of uw restaurantgegevens wijzigen? Meld uw restaurant aan.

Contacteer ons