Meer resultaten voor vacatures lunchroom rotterdam

vacatures lunchroom rotterdam
Loos: Info.
Loos is sinds 1988 gevestigd in het monumentale Atlantic huis, tegenover de historische Veerhaven en is één van de bekendste grand café-restaurants van Rotterdam. Openingstijden Ma t/m do. 09.00 00.00 uur. 09.00 01.00 uur. 10.00 01.00 uur. 10.00 00.00 uur.
Vacatures in Rotterdam
Lunchroom Vacatures in Rotterdam Vacatures.nl.
Hij/zij aarzelt niet bij een uitdaging, staat graag op de werkvloer en heeft ervaring in een keuken/ lunchroom en of lijnbuffet In deze functie ben je verantwoordelijk voor.: Direct solliciteren via Vacatures.nl. 60 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Lunchroom vacatures in Rotterdam!
studentenwerk
Lunchroom vacatures in Rotterdam NationaleVacaturebank.nl.
Lunchroom vacatures in Rotterdam. 8 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk als lunchroom in Rotterdam. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
hotel in rotterdam
Werken bij SLA SLA.
We zijn op dit moment op zoek naar versterking voor een winkel in Amsterdam, een winkel in Haarlem en een winkel in Rotterdam. Je maakt kennis met alle facetten omtrent het bedrijfsleiderschap en bent verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren van een team SLA-makers die je dagelijks instrueert, begeleidt, coacht en motiveert.
communicatie vacatures eindhoven
THE HAPPINESS CAFE Share The Happiness.
WE ARE MORE THAN JUST A BREAKFAST BAR OR LUNCHROOM. WE TRY TO SUPPORT YOU IN EATING HEALTHIER, FEELING BETTER AND BEING HAPPIER BY SERVING YOU NATURAL PRODUCTS. WE SUPPORT LOCALLY-GROWN INGREDIENTS AND GO ORGANIC WHEREVER WE CAN. WE SERVE FRESH, WHOLESOME FOODS AND DRINKS THAT NOURISH YOUR BODY AND MIND.
t shirt bedrukken met eigen tekst
Mamamo Nesselande voor koffie, kroost en kado.
Ben je met 4 personen of meer? Dan is reserveren gewenst. Dit kan alleen per telefoon op 010 846 01 48. Maandag t/m vrijdag 8.30 17.00 uur zaterdag en zondag 9.30 17.00 uur. info@mamamo.nu 010 846 01 48 Corsicalaan 35, 3059 XX Rotterdam Nesselande.
banner.
Brasserie Waalhaven lunchen, dineren, genieten met uitzicht!
Voorgerecht, nagerecht en drankjes zijn wel voor eigen rekening. Let op: wel even reserveren en aangeven dat er een jarige bij is. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. 3045 AL Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport. Telefoon: 010 72 00 660.
Home Gracy's' american diner.
Bij ons kun je in een fifties style genieten van de lekkerste hamburgers, hot dogs en milkshakes onder het genot van de echte fifties vibes. Een unieke beleving en een MUST TRY voor als je een bezoekje brengt aan Rotterdam.
De Bakkerswinkel.
Lijkt het je leuk om te werken in ons gezellige team in hartje centrum, waar veel Amsterdammers en toeristen uit binnen en buitenland ons bezoeken in De Bakkerswinkel? De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening.

Contacteer ons