Meer resultaten voor lunchroom winkelcentrum woensel

lunchroom winkelcentrum woensel
Lunchroom Gezelligheid WoensXL.
Onder het genot van een kop koffie en een lekkere apfelstrudel is het even genieten in de Gezelligheid. Het vriendelijke personeel van Lunchroom Gezelligheid staat klaar om u van dienst te zijn. Lunchroom Gezelligheid is gevestig in de Albert Heijn XL. Winkelcentrum Woensel 119.
adwords
Lunchroom Winkelcentrum Woensel, Eindhoven De Telefoongids.
https//www.detelefoongids.nl/place-la/18456400/5-1/sn18456400: 040-2903833 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf. Winkelcentrum Woensel 406, 5625AG, Eindhoven. Lunchroom Queen Bee is gelegen in het geheel vernieuwde Winkelcentrum Woensel net buiten het centrum van Eindhoven, waar jong en oud elkaar ontmoeten om te genieten Lees meer.
koelkast
Fifty One Lunchroom WoensXL.
Het brood wordt elke dag vers gebakken en de ingrediënten wordt dagelijks vers aangeleverd. Heerlijk om tijdens het shoppen even de innerlijke mens te verzorgen bij Lunchroom Fifty One. Bij mooi weer biedt de lunchroom ook de mogelijkheid om lekker buiten te zitten. Winkelcentrum Woensel 358.
punt letselschade
Queen Bee Lunchroom WoensXL.
De gezellige lunchroom is dé ontmoetingsplek in het winkelcentrum voor jong en oud. U kunt lekker een kop koffie nemen, of iets hartigs van de kaart kiezen. De uitstekende keuken maakt het graag voor u klaar. Uitgebreid dineren is ook mogelijk. Met een keuze uit ruime menus heeft u meer dan genoeg keuze. Winkelcentrum Woensel 406.
buddha to buddha
Lunchroom Fifty One, Eindhoven Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Lunchroom Fifty One, Eindhoven. Restaurants in Eindhoven. Lunchroom Fifty One. Lunchroom Fifty One. 209 van 403 Restaurants in Eindhoven. Winkelcentrum Woensel 358, 5625 AG Eindhoven, Nederland. 31 40 256 7468.
Woensel Wereldkeukens Vanaf 12.00 uur.
Alle foto's' in Woensel" zijn ter beschikking gesteld door Eindhoven-in-beeld.nl Duizenden foto's' over oud en nieuw Eindhoven zijn hier op wijk gerangschikt. Graaf eens in het verleden en kijk hoe Woensel zich heeft ontwikkeld. Alle dagen van de week. vanaf 1200: uur tot 2200: uur. vanaf 1230: uur tot 1430: uur. Winkelcentrum Woensel 292.
Fifty One Lunchroom in Eindhoven Eet.nu.
32 positieve stemmen 4 negatieve stemmen. Winkelcentrum Woensel 358. Het is betaald parkeren. E-mail Verstuur een e-mail. Facebook Fifty One Lunchroom. Meer openingstijden Omschrijving. Lunchroom Fifty One is te vinden in het overdekte. In onze sfeervolle lunchroom kunt u gezellig ontbijten en.
Welkom bij Lunchroom-restaurant Queen Bee.
Welkom bij Lunchroom / restaurant. Lunchroom-Restaurant Queen Bee ligt voor de hoofdingang van het Woensel Winkelcentrum. Hier kunt u u niet alleen terecht voor een lunch, diner, high tea, borrelhapje, maar ook voor een excursie, vieren van je verjaardag, bedrijfs en studentenfeesten, bruiloften en koffietafels.
High Tea Eindhoven Lunchroom Fifty one.
Brabantese High Tea 2750, p.p. Meld mij ook aan voor de nieuwsbrief. Reserveren Gelieve 24 uur van tevoren te reserveren voor onze High Tea of tapas arrangement. Voor vragen of speciale wensen, graag even telefonisch contact opnemen. Lunchroom Fifty One. Winkelcentrum woensel 358.
Lunchroom Fifty one.
Fifty One lunchroom is te vinden in het overdekte. Winkelcentrum Woensel, ook wel WoensXL genoemd, heeft een zeer gevarieerd aanbod van winkels en horecagelegenheden. Het winkelcentrum is modern en tevens ook het grootste van Eindhoven. De ideale locatie dus om lekker te gaan shoppen en een hapje te eten in Eindhoven.

Contacteer ons