Meer resultaten voor lunchroom utrecht vacature

lunchroom utrecht vacature
Werken bij La Place.
Dit is misschien wel de leukste tijd van je leven. Maar al die leuke dingen kosten ook geld. Ben je als starter of ervaren professional toe aan een nieuwe baan? Bekijk dan onze functies in de restaurants of op ons Servicekantoor.
studentenwerk utrecht
Stael Utrecht.
Voor lunch nemen wij alleen telefonisch reserveringen aan vanaf 4 personen. Bij grote drukte kan het voorkomen dat wij de telefoon niet meteen op kunnen nemen. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn.
vacature plaatsen
De Drie Graefjes Amsterdam Lunchroom, High Tea American Bakery.
Na de komst van de tweede lunchroom aan het Rokin duurde het niet lang tot de nieuwe, grotere American Bakery/High Tea area zijn deuren opende in het aangrenzende pand, het Rokin 130. De Drie Graefjes staat voor heerlijke lunchgerechten, ambachtelijke producten uit onze American Bakery en service met een glimlach.
Bureau
Jouw huiskamer in de stad.
Donkere Gaard 4. Donkere Gaard 4 3511 KW Utrecht 030-7601118 email protected. Ze" noemen zichzelf jouw huiskamer in de stad en het is grappig want zo voelt het ook. Het is knus, warm en gezellig en je kunt er heerlijk eten.
scootmobiel huren op vakantie
Lunchroom restaurant vacatures in Utrecht NationaleVacaturebank.nl.
18 dagen geleden geplaatst 12 uur MBO Sous-chef. Jarenlang was patisserie lunchroom Noteboom daarin gehuisvest. Restaurant San Siro zit namelijk in een historisch pand uit de 18 Ons adres San Siro Restaurant Bar. 9 dagen geleden geplaatst 1 40 uur MBO Restaurantmedewerker Woonzorgcentrum. Restaurantmedewerker woonzorgcentrum 15 uur Als medewerker restaurant Jouw functie Als medewerker restaurant serveer Het woonzorgcentrum beschikt over uitstekende voorzieningen, zoals het restaurant. 4 dagen geleden geplaatst 15 uur MBO Aankomend Souschef. In de keuken van restaurant Danel, een van de restaurants Aankomend souschef vacature souschef utrecht Restaurant Voor restaurant Danel zijn wij op zoek naar een aankomend souschef.
slotenmaker delft
Vacatures Lunchroom in Utrecht Vacat.
Bij jou komen klanten niet alleen om te tanken maar ook om 60 dagen geleden Preview Opslaan. Vacatures gerelateerd aan lunchroom in Utrecht. hulpkracht horeca zelfstandig werkend kok. 1 2 3 4 Volgende vacatures. Home Gratis Vacature plaatsen Over ons Cookies en Privacy bladeren: recent regio.
Vacatures Horecamakelaardij Knook Verbaas.
Als team Horecamakelaardij Knook Verbaas zijn wij op zoek in de regio Utrecht en Amsterdam naar freelance Horecamakelaars. Om als Horecamakelaar aan de slag te gaan onder de naam van Horecamakelaardij Knook Verbaas is het een pré dat je zelf Horecaondernemer bent geweest of opgegroeid bent in de horeca en daarnaast het makelaarsvak goed kent.
Home FL Publishing Group.
Nieuw tijdschrift VINYL Magazine speelt in op sterke toename populariteit vinyl. dinsdag 18 april 2017. PERSBERICHT Nieuw tijdschrift VINYL Magazine speelt in op sterke toename populariteit vinyl Nijmegen 21 april 2017 Vanaf 21 april ligt VINYL Magazine in de winkels.
Home Cafe-atelier Lucas, Utrecht.
Goede koffie, pure thee en heerlijke gerechten. Café-atelier Lucas is nieuw in Utrecht! Naast goede koffie hebben wij ook verschillende soorten pure thee. Om de beste kwaliteit te kunnen leveren, gebruiken we gefilterd water en serveren wij onze koffie en thee op de juiste temperatuur.
De Bakkerswinkel.
Lijkt het je leuk om te werken in ons gezellige team in hartje centrum, waar veel Amsterdammers en toeristen uit binnen en buitenland ons bezoeken in De Bakkerswinkel? De Bakkerswinkel in de Warmoesstraat is op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening.

Contacteer ons