Meer resultaten voor lunchroom alkmaar

lunchroom alkmaar
De 10 beste restaurants voor lunch in Alkmaar TripAdvisor.
Vis en zeevruchten restaurants in Alkmaar. De beste IJs in Alkmaar. De beste Hamburgers in Alkmaar. De beste Moussaka in Alkmaar. De beste Spareribs in Alkmaar. De beste Wafels en crêpes in Alkmaar. De beste Sappen en smoothies in Alkmaar.
google adwords logo
Lunchroom Alkmaar Lunch, Brasserie, Lunchcafé De Telefoongids.
Toon 10 resultaten. Lunchroom in Alkmaar. Lunchroom in Alkmaar. Gedempte Nieuwesloot 42, 1811KT, Alkmaar. 072-5318712 Toon nummer. Beoordeel dit bedrijf. Koorstraat 29, 1811GM, Alkmaar. Naast de Grote Kerk, één van de fraaiste monumenten van Alkmaar, vind je Bagels Beans Alkmaar.
raamfolie anti inkijk
Elhorst Alkmaar Restaurant, Lunch, Broodjes, High Tea en meer.
De speciaal getrainde Elhorst-baristas malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Hesselink koffie, Sinds 1885 is Hesselink Koffie actief in de koffiebranche. Bij Elhorst Alkmaar houden wij ook van lekkers met onze. Meer over Elhorst Alkmaar.
slotenmaker den helder
Lunchroom Take a Break Alkmaar Beverwijk.
Bij Lunchroom Take a Break kunt u genieten van een smakelijke lunch. Voor onze lunchrooms staan smaak, kwaliteit en service bovenaan en dit zult u zeker zien en proeven in onze dagelijks vers geproduceerde producten. Alkmaar 072 51 51 009.
klantenkaart app android
Eetcafe De Binnenkomer In het centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Kerk.
Eetcafe De Binnenkomer In het centrum van Alkmaar, tegenover de Grote Kerk. Elke zondag, Zondaggemak. Een bord vol lekkers. Benieuwd naar de middagkaart? Kom onze Clupp Sandwich proberen of een stukje dadelcake bij de koffie. Ben je iets later in de middag, proef de bitterballen van oma Bob bij een lekker speciaalbiertje van de tap.
De Koffiemolen Alkmaar Geweldige koffie en heerlijk ontbijten of lunchen!
Koffie, ontbijt en lunch met een beetje geluk! De Koffiemolen is een bijzondere espressobar én lunchroom in Alkmaar. De inrichting is eigentijds met veel planten en een prachtige loungehoek. De sfeer is relaxed en er wordt veel gelachen. Niet gek aangezien het onze missie is om mensen blij te maken!
Leuke lunchroom in Alkmaar Cafe Intermezzo Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Mail deze tip naar een vriendin. ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Sluiten Versturen x. Leuke lunchroom in Alkmaar Terug naar het overzicht. 1811 EG Alkmaar Openingstijden Iedere dag geopend!
De HuisKamer Alkmaar Lunchroom/Brasserie.
De Huiskamer in het centrum van Alkmaar ontvangt haar gasten in de gezellige, huiselijke sfeer met open armen. Onze gastvrije bediening geeft u ruim de gelegenheid om een avond uitgebreid te genieten. Wij hopen u in ons lunchroom brasserie te mogen begroeten!
10 leukste plekjes koffie en lunchen Alkmaar centrum soep salade.
Mijn gids 0. 10 tips voor een lunch in Alkmaar van lunchroom tot saladebar. Kant-en-klare stadsgids met 10 plekjes. Waar gaat jouw lunchhart sneller van kloppen? Een stuk lekker gebak, een zelf samengestelde salade, kom pure soep, sandwich of uitgebreide High Tea?
Lunchrooms in Alkmaar Eet.nu.
84, 14 recensies. Scharlo 24 Alkmaar. 12 positieve stemmen 3 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. 83, 19 recensies. Schoutenstraat 12 Alkmaar. 19 positieve stemmen 2 negatieve stemmen. Bewaren in lijst Sluiten. Lijst toevoegen Sluiten. Lunchroom het Wapen.

Contacteer ons