Resultaten voor Lunchrooms

Lunchrooms
Lunchroom Amsterdam Lunch, Brasserie, Lunchcafé De Telefoongids.
Lunchroom in Amsterdam. In lunchrooms kunt u voor de lunch diverse vers belegde broodjes en andere goede gerechten eten. Een lunchroom of brasserie opent vaak in de loop van de ochtend en sluit weer tegen de avond. Veel mensen gaan naar een lunchcafé voor de brunch, wat eigenlijk een laat en uitgebreid ontbijt is.
Kroon Casino
De winkel en lunchroom van Banketbakkerij Jan de Groot, specialist in de echte Bosschebollen.
Wilt u alvast zien waar u zoal uit kunt kiezen in onze lunchroom? Download dan onze lunch menukaart of de gebak en drankenkaart. Let op: de prijzen zijn niet bindend, eventuele prijswijzigingen zijn voorbehouden. Wilt u alvast een kijkje nemen in onze winkel en lunchroom?
ontslag wederzijds goedvinden
Lunchroom de Jongens Rockanje Lekker lunchen in Rockanje.
Begin de dag met een heerlijk ontbijt. Verse yoghurt met granola of vers fruit, een gebakken eitje uit de oven, verse croissants, jus d orange of een smoothie van dagvers fruit. Genieten van een heerlijke lunch op ons gezellige Dorsplein in Rockanje.
kleine oplage pennen bedrukken
Een gezellige lunchroom in Amsterdam voor ontbijt, lunch, taart, thee, koffie, broodjes, tosti's' lunchbezorging. T ETEN EN DRINKEN.
Miele wasmachine
Lunchroom n Tikkie Anders.
Het is een lunchroom, gevestigd in het sfeervolle nieuwgebouwde winkelcentrum in Sleeuwijk, waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen werken. Door het exploiteren van de lunchroom willen we mensen met een beperking de kans geven te kunnen participeren in de maatschappij.
Lunchroom tussen het groen Tuincentrum GroenRijk in Rijswijk.
Bij ons kunt u nu al heerlijk in het zonnetje van uw lunch genieten! Behalve een vergroting van het terras bij onze lunchroom, zal er ook nog iets leuks voor kinderen worden gecreëerd. Lunchroom met kindermenu. Onze lunchroom is zeer geschikt om met kinderen te bezoeken.
LUNCHROOM Plein 7 Raalte.
ALL YOU CAN EAT SUSHI GRILL. Overdag kunt u bij PLEIN 7 genieten van verschillende belegde broodjes, salades, koffie, gebak en andere lekkernijen. Klik op de menu kaart hieronder om te kijken wat wij allemaal aanbieden en maak alvast uw keuze!
lunchroom Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: lunchroom EN lunchroom ES lunchroom FR. Vertalingen lunchroom NLDE. de lunchroom m. die Kneipe; die Gaststätte; die Kantine; die Gastwirtschaft; das Café; das Wirtshaus; die Schenke; die Schankwirtschaft; der Erfrischungsraum; die Wirtsstube.
BB Lunchroom Leidsestraat, Amsterdam Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Elke keer als ik in Amsterdam kom, ga ik hier lunchen. Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant. Dit bedrijf gebruikt tools van TripAdvisor of van een officiële partner voor beoordelingen verzamelen om gastenbeoordelingen, waaronder deze, te stimuleren en te verzamelen.
Lunchroom De Belevenis Koffie Ontbijt Lunch De beste koffie van Veenendaal.
Welkom op de website van Lunchroom De Belevenis. Heeft u trek in een heerlijke lunch dan bent u nu op het juiste adres. De ligging is uitstekend: midden in het winkelcentrum de Scheepjeshof in Veenendaal, de plek om lekker te ontbijten of gezellig te lunchen!

Contacteer ons